Vilkår & Betingelser

 

Nedestående vilkår er gældende for brugere på domænet ihler-ihler.dk. IhlerAARHUSAPPAREL® vil fremtidigt blive omtalt vi/os. Vi forbeholder os retten til løbende at revidere disse regler og vilkår. Det er brugerens eget ansvar at holde sig opdateret herom.

 

Betalingsvilkår

Beløbet vil først blive trukket fra din konto, når varen bliver sendt fra vores lager. Alle priser er i DKK og inklusiv 25% moms.

 

Fragt og levering

Mulighederne for levering i Danmark er følgende:

GLS Pakkeshop: Pakken leveres i en GLS pakkeshop, som du selv har valgt. Leveringstiden er normalt 1 - 3 hverdage. Fri fragt.

GLS Erhverv: Pakken leveres på selvvalgt firmaadresse. Leveringstiden er normalt 1 - 3 hverdage. Fri fragt.

GLS Privat: Pakken leveres på selvvalgt privatadresse. Ved bestilling er der mulighed for at tilvælge, at pakken må stilles på et angivet sted, hvis man ikke er hjemme. Leveringstiden er normalt 1 - 3 hverdage. Fri fragt.

 

Fortrydelsesret

Skulle du fortryde dit køb hos os, er du velkommen til at returnere varen i samme stand, som du modtog den. Det er vigtigt, at varen er i samme stand og original emballage. Såfremt varens emballage er ødelagt, forbeholder vi os retten til at afvise pakken. Ved returnering beder vi dig vedlægge fakturaen samt oplysninger om årsagen til returnering eller ønske om ombytning. Vær opmærksom på at din fortrydelsesfrist er 30 dage, når du handler online. Fortrydelsesretten træder i kraft den dag, du modtager varen. Nægter du at modtage pakken, forbeholder vi os retten til at opkræve et gebyr ved eventuelle udgifter ved returforsendelse.

 

Reklamationsret

Alle varer, der er handlet på webshoppen, er omfattet af den købeloven, der giver dig to års ret til reklamation. Reklamationsretten omfatter ikke skader på varer som følge af slitage eller forkert brug, herunder almindelig slid og manglende vedligeholdelse. Oplever du fejl eller mangler, beder vi dig kontakte os hurtigst muligt på følgende kontaktoplysninger:

Mobil nr.: +45 6171 7148

E-mail: marlene@ihler-ihler.dk

 

Fortrolighedspolitik

Indtastede personlige oplysninger vil blive behandlet fortroligt. Oplysningerne vil ikke blive solgt eller anvendt til andet formål end at forbedre brugeroplevelsen på ihler-ihler.dk. Du besidder altid retten til at anmode om at modtage dine registrerede oplysninger. Dette kan ske ved kontakt til marlene@ihler-ihler.dk. Ved en sådan henvendelse vil du blive bedt om at bevise din identitet. Kunder, der handler hos os, bliver valideret og vi forbeholder os retten til at forsinke en ordre, såfremt der opstår mistanke om svindel. 

 

Ansvarsfraskrivelse

Vi kan ikke garantere, at alle varer ligger på lager, når du aflægger en ordre. Såfremt varen ikke er tilgængelig, kontakter vi dig via telefon eller e-mail. Vi forbeholder os retten til løbende at ændre informationer på hjemmesiden. I tilfælde af fejl på hjemmesiden kan vi tilbyde dig at lægge en ny ordre eller annullere din ordre. Hvis prisen ikke er korrekt, forbeholder vi os retten til at annullere din ordre. I hvert tilfælde vil vi informere dig via e-mail. Såfremt det ikke er muligt at kontakte dig, vil din ordre blive annulleret. Forsinkelser eller anden manglende overholdelse af vores betingelser, der skyldes hændelser uden for vores kontrol, kan ikke lægges ihler ApS til ansvar. Opstået skade som følge af brug eller manglende adgang til hjemmesiden kan ikke lægges ihler ApS til ansvar.   

 

Betaling

Følgende betalingsformer kan anvendes:

Visa, Visa/dankort, Visa Elektron, MasterCard, MasterCard Direct, Maestro og Mobile Pay.